dimarts, 28 d’octubre de 2008

Sortida a Barcelona

El dia 16 d'octubre els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat vam fer una sortida a Barcelona, acompanyats per la M. Carme Farré, la Dolors Molins i la Manoleta Castells.

Sortírem de Seròs a les 08.30. Quan vam arribar a Barcelona, ja esmorzats, visitàrem el Museu d’Història de Catalunya i també l’exposició Catalunya.cat. La visita al museu fou molt entretinguda. Vam poder veure l’evolució que havia sofert Catalunya al llarg del segle XX i algunes curiositats d’aquesta època: portades de diaris i revistes; un racó on es mostraven els dos tipus d’escola, la que hi havia abans del franquisme i aquella que s’establí durant el franquisme; també trobàrem una cuina, un bar, un cinema... Després de passejar-nos per aquella extensa sala, ens dirigírem a l’exposició Catalunya.cat. Aquí, entre altres coses, vam poder veure un vídeo relacionat amb els moments polítics més importants esdevinguts a Catalunya des de l’últim terç del segle XX.

Dinàrem al Maremàgnum i, després de deixar-nos temps lliure, tots plegats ens vam dirigir, passejant per les Rambles, cap al Teatre Borràs. L’obra Un dia, Mirall trencat era una adaptació de la novel·la Mirall trencat de Mercè Rodoreda. Ens va agradar molt! D’una banda, la representació fou bastant fidel a l’obra literària; però, també, ens van sorprendre les adaptacions que havien fet d’algunes escenes de la novel·la.

Alba Viñes

1r BATXILLERAT