divendres, 10 d’octubre de 2008

Viatge a Anglaterra

Dins les activitats programades pel departament de llengües estrangeres per aquest curs 2008/2009, el viatge dels alumnes de batxillerat a Anglaterra té una rellevància molt especial. Acabats d'arribar de terres britàniques, i aprofitant l'oportunitat que ens dóna aquest bloc del centre, us podem dir que el viatge ha resultat d'allò més divertit i profitós. Els alumnes hem pogut gaudir d'una setmana d'immersió lingüística i descoberta cultural. El fet de conviure amb famílies natives i adaptar-nos al seu estil de vida ha estat tota una experiència que de ben segur mai oblidarem.Un dels moments més emocionants va ser quan vam conèixer les famílies que ens allotjarien durant una setmana. A aquestes emocions, cal sumar-hi un bagatge cultural que ens ha aportat el munt de llocs que hem visitat durant aquesta setmana. Per citar-ne alguns, us direm que tenim fotos de Brighton, Portsmouth, Worthing, Aroundel, Oxford i com no, d'un dies molt intensos a Londres.Ja per acabar dir que ha estat un gran viatge,i que després de tant temps esperent-lo se'ns va fer molt curt.Si voleu veure algunes de les fotos feu clic aquí.

8 comentaris:

ies seròs ha dit...

Va ser una experiència inoblidable.

Anònim ha dit...

jajajajaja la foto és bonissima la de Carme del paraigues i yo amb la bocaxada a la boca del bocadillo...jojojojo
Núria

Anònim ha dit...

va ser un viatge inoblidable! moments k magradaria tornar a viure!

Anònim ha dit...

ou yeahhhhhh

molly malone.

Anònim ha dit...

vaya viajeeeeeee!!!!

me lo pase xaxi piruli con vosotros

Marimar

Anònim ha dit...

ya podem tornau a repetirrr

NALTROS

Anònim ha dit...

un gran viatge, la veritat que moments màgics per tonrar a reviure, però sobretot per la gran companyia que ens aportàvem.

raquel

Anònim ha dit...

Uns dies inoblidables a la Gran Bretanya. Esperem tornar-hi. Pel pròxim podríem fer una excepció i convidar als antics alumnes no?

Les fotos són... jeje alguna té una mà negra al darrere e! Ais Oscar que sempre ens agafes en moments inoportuns!


cLaRa*]