dilluns, 10 de novembre de 2008

La Biblioteca

Invitació a la lectura

Els llibres són sempre una gran aventura. Un món ple de vivències i sensacions. En ells trobaràs personatges, països, relacions, embolics, novel·les històriques, de lladres i serenos... , infinitat de temes que t’obriran les portes de nous móns.

Pots visitar-me cada dia a l’hora de l’esbarjo i descobrir entre els meus prestatges motius molt diversos per llegir, perquè pots triar què llegir, com llegir, quan llegir, on llegir i per què fer-ho.

QUÈ: llegir de tot, qualsevol cosa que t’agradi, que necessitis, que t’atregui...

COM: l’única manera és recórrer amb els ulls les lletres del text. Pots llegir assegut, en silenci absolut, en veu baixa (fluixet, fluixet); llegir una pàgina o dues o tot el llibre sencer, en fi, decideix tu mateix si vols anar endavant o endarrera.

QUAN: el llibre sempre està a punt: pots llegir-lo a estonetes, a casa, o a l’hora de l’esbarjo, a classe o al vespre abans d’anar a dormir per obrir les portes de la son i dels somnis.

ON: a la biblioteca de l’institut on un munt d’amics t’esperen per oferir-te les seves pàgines, però qualsevol lloc és propici si obres els ulls i el cervell a les paraules que se t’ofereixen.

PER QUÈ: per tot i per no res en especial. Per emocionar-te, per formar-te, per saber, per descobrir i per descobrir-nos. Per somiar, per preparar-te a viure... per viure.

Ja ho veus, no tinc arguments en contra la lectura i ja que m’has llegit i has arribat fins aquí, fes el pas següent: entra a la biblioteca i tria el llibre que vulguis... t’espero!

Per si t’havia quedat el dubte.. sóc la biblioteca.