divendres, 20 de març de 2009

Saló Ensenyament
Saló de l’Ensenyament

El passat dijous 19 de març, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, acompanyats pels tutors, vam viatjar fins Barcelona per assistir al Saló de l’Ensenyament, on podríem trobar l’oferta actualitzada d’estudis a Catalunya.
Eren dos quarts de dotze, aproximadament, quan vam arribar. Amb els tutors vam acordar retrobar-nos a dos quarts de quatre per tornar cap a casa.
Així doncs, tindríem tot el matí i part del mig dia per informar-nos sobre tot allò que podríem fer després del batxillerat, resoldre tota mena de dubtes i rebre orientació per part de professionals que representaven la seva universitat.
Hi havia representants de la Universitat de Lleida, de la Universitat de Vic, de la Pompeu Fabra, i d’altres de Barcelona. També vam trobar estances amb informació de llengües estrangeres, estances on t’informaven dels diferents graus nous que havien sortit aquell mateix any; estances on resolien qüestions sobre el “Pla Bolonya”, les sortides professionals que hom pot tenir després de finalitzar la carrera, les pràctiques que s’han de fer al llarg de la carrera...
Crec que fou una sortida profitosa, ja que molts de nosaltres varem pogué resoldre molts dubtes i mig decidir, ja més mentalitzats, allò que volem estudiar després del batxillerat.

Alba Viñes Bielsa, 1r Batx.