dilluns, 16 de novembre de 2009

La Castanyada

El passat 30 d'octubre es va celebrar la festa de la Castanyada al nostre institut i va ser tot un èxit.
Aquesta festa l'havíem d'organitzar els alumnes de quart. Ens va fer molta il•lusió i per això ho vam muntar tot amb moltes ganes, amb l'ajuda de les nostres tutores, la Maite Chico i la Dolors Molins.
Durant la setmana es van vendre tiquets a les hores del pati que equivalien a un entrepà, castanyes i un refresc, que el dia de la festa s'havia d'entregar a la cafeteria i intercanviar-lo pel menjar corresponent. Els alumnes van estar molt contents del resultat, els entrepans van quedar molt bons. També es van poder reciclar els residus, ja que l'IES Seròs és escola verda.
Tot seguit es va realitzar una gimcana de jocs tradicionals en què competien les classes dels mateixos nivells. Els jocs eren diversos, hi havia el joc del mocador, la cursa de sacs i la petanca, entre d'altres. Vam passar un matí força entretingut, ja que jugar tots junts no ho fem gairebé mai i és una experiència força divertida.
El resultat de l'esforç va donar el seu fruit, i els alumnes de quart estem molt satisfets de la festa que vam organitzar.

Joel Jové
4t ESO B