diumenge, 29 de maig de 2011

Servei de Mediació en ple rendiment!Aquest últim trimestre, la Mediació a l’INS Seròs ha tingut força èxit i ha donat molt bon resultat. Les mediacions ja s’han començat a realitzar i hem de dir que l’any que ve serà el definitiu.

El nostre Facebook continua actiu i fa poc vam penjar un vídeo fet per nosaltres on s’explica el Servei de Mediació. També hem fet xerrades informatives a 1º d’ESO, que van ser útils per a que l’alumnat més jové ens conegués i sabés per a què serveix la Mediació.

El 13 de maig els mediadors/es vam anar a una trobada de mediadors de tota la província a Balaguer. Primer vam veure una obra de teatre al teatre municipal de Balaguer. Després vam anar al CRP La Noguera a conèixer altres mediadors. Va ser una experiència molt enriquidora per a tots nosaltres, ja que vam conèixer experiències d’altres mediadors i ens van explicar com treballaven i les tècniques que utilitzaven. A continuació vam fer tallers per explicar-nos el que feien als altres instituts, com l’activitat de “fem canigó”, “el tren de les emocions”...

Així que ja sabeu: Nosaltres, els mediadors, us animem a participar-hi!

Sílvia Romero Piñol, Jordi Vallés Florensa (4º d’ESO)