dilluns, 17 d’octubre de 2011

SORTIDA A BARCELONA DE L’ALUMNAT DE BATXILLERATDijous 6 d'octubre, l’alumnat de primer i segon de Batxillerat vam fer una excursió a Barcelona. Vam sortir de Seròs a les 9:00 del matí i cap a dos quarts de dotze arribàvem a Barcelona per visitar la Sagrada Família.
Vam fer una visita guiada per dins i fora del temple; la guia ens anava explicant certs detalls destacats de l'obra. Ens vam quedar sorpresos de la gran quantitat de gent que hi havia per visitar-la, del gran edifici i de les millores que s’han fet en els últims anys. Quan vam acabar la visita guiada, vam tenir una mica més de temps per poder anar a visitar el museu i acabar de fer el darrer cop d’ull al temple per dins. Després vam anar cap al centre de la ciutat i vam tenir temps lliure per dinar.
A la tarda, a les 17:00h, començava l'obra El comte Arnau al Teatre Nacional de Catalunya. Va ser una obra bastant complicada per a nosaltres. Els actors ho feien molt bé, estava molt treballada i, fins i tot en algunes escenes, el públic es va quedar bocabadat. Quan posteriorment ens van explicar més detalladament el que significava la història que interpretava cada personatge, ens vam adonar que l'obra valia realment la pena.
Alba Cabases i Lídia Casals --- 1r Batxillerat