diumenge, 11 de març de 2012

DIA DE LA LLENGUA MATERNA


El Dia Internacional de la Llengua Materna és un dia en què es vol donat importància a tots els idiomes que hi ha al món. Per això al nostre institut també vam voler celebrar aquest dia i tots el cursos vam fer tallers després de l’hora de pati relacionats amb el tema de les llengües: uns van fer concursos, altres van fer murals virtuals sobre diferents llengües...
Nosaltres, els de quart d’ESO, vam fer un concurs en què posàvem a prova els nostres coneixements de les diferents llengües que estudiem i d’aquelles que parlen els nostres companys nascuts lluny de Catalunya. Vam dividir-nos en grups de 4 o 5 persones i a cada grup hi havia alumnes de diferents països. El concurs consistia a respondre una sèrie de preguntes en format test sobre diferents llengües. Gràcies a aquesta distribució vam poder respondre sense cap inconvenient gairebé totes les preguntes.
Després d’aquesta estona agradable, vam acomiadar el matí amb una magnífica actuació per part de l’alumnat de 1r de Batxillerat. Tots els alumnes del centre ens vam concentrar al gimnàs de l´institut per gaudir d’una obra de teatre que tenia com a tema central la comunicació i la importància de les llengües. Des d’aquí volem felicitar-los per la bona feina i per la bona estona que ens van fer passar!
Òscar Prieto 4t A