divendres, 15 de febrer de 2013

Sortida a Barcelona amb Batxillerat


POESIA I TEATRE ENTRE L’ALUMNAT DE BATXILLERAT
De la vaca cega als tigres que beuen llet
El dimecres 23 de gener, els alumnes de primer i segon de batxillerat vam realitzar una sortida a Barcelona. Al matí vam rebre una visita guiada per la casa de Joan Maragall . Vam poder conèixer les característiques d’un dels escriptors més importants en la literatura catalana i el moviment modernista, a més vam gaudir i recitar alguns dels seus poemes més coneguts.
Després d’una bona estona de descans pel centre de la ciutat, vam assistir a una obra teatral al TNC, basada en un relat del conegut escriptor Albert Espinosa, creador de la sèrie catalana Polseres Vermelles.
L’obra Els nostres tigres beuen llet narrava la història d’una família que ha passat per moltes etapes difícils i que amaga secrets profunds que han marcat a cadascun dels seus membres. A partir d’un punt crucial en l’adolescència dels fills, la mort de la seva mare, es retroben anys més tard i poc a poc van destapant la veritat.
A més de la gran interpretació i l’entretingut diàleg que mantenen els personatges, l’obra ens ajuda a adonar-nos de la importància de la família, de la comunicació entre aquells que ens envolten i de la fugacitat de la vida entre molts altes temes.
Realment va ser tot un èxit entre els alumnes de l’institut i una gran experiència que ens va apropar al món del teatre.
Lídia Casals 2n Batx.