dilluns, 20 de maig de 2013

L'HELENA RUFAT ENS PRESENTA LA SEVA NOVEL·LA

Una història d'amor és la primera novel·la, publicada aquesta tardor, de l'escriptora de Torrelameu Helena Rufat. Des de llavors que ha anat fent presentacions de la seva novel·la per terres lleidatanes, i per Sant Jordi, juntament amb dos novel·listes més de Ponent, ha firmat el seu llibre tal i com podeu apreciar en aquesta fotoDe fet és aquí on la va descobrir la Dàmaris que s'hi va atansar entusiasmada per la novel·la i, donat l'interès dels alumnes de 1r de Batxillerat, l'Elena Fuses va contactar amb la flamant novel·lista  perquè vingués al centre a presentar-hi la seva obra.


Si voleu tenir informació sobre la novel·la us deixem aquí l'enllaç a una ressenya que va sortir a Lo pregoner de Bellpuig abril 2013. També podeu veure aquest vídeo de la presentació que va fer l'autora al Palau d'AnglesolaI per acabar unes imatges del seu pas per l'institut1 comentari:

Helena Rufat ha dit...

Moltes gràcies a tots, a les professores de català i als alumnes de 1r Btx, a qui desitjo un bon final de curs. Gràcies i abraçades.

Helena Rufat