diumenge, 15 de juny de 2014

QUÈ PUC FER QUAN ACABI 4t D’ESO?

Xerrada amb alumnes de Batxillerat i exalumnes del centre 


El passat divendres 6 de juny, uns quants alumnes de batxillerat i alguns ex alumnes de l’institut van venir a parlar-nos sobre la seva experiència en la decisió que van prendre sobre què fer en acabar l’ESO. 

 Primerament, els alumnes que estan cursant el batxillerat ens van explicar quina modalitat havien escollit i per quina raó, i la seva opinió sobre les optatives que feien. Per cada modalitat hi havia un alumne, així que els dubtes que teníem van quedar resolts.

 En segon lloc, els professors van convidar ex alumnes del centre que ara estaven fent una carrera universitària, un cicle formatiu, algun curs pont o bé ja treballaven. Cadascun d’ells va parlar-nos sobre la seva trajectòria en els estudis, del per què havia escollit allò i si pensava que havia encertat o no. A més a més, alguns d’ells ens van donar consells per al nostre futur. 

 Creiem que va ser una xerrada molt interessant per a tots, ja que alguns de nosaltres dubtàvem de la nostra decisió i això va servir-nos per reafirmar-la amb seguretat. Tots els alumnes de 4t estem molt agraïts que vinguessin a comentar-nos la seva coneixença i a aconsellar-nos en el nostre projecte de futur. 

Manel Jové i Mar Font 4t A