dimarts, 21 d’octubre de 2014

INFORMACIONS IMPORTANTS OCTUBRE 2014

Benvolguts pares i mares,
 Ens veiem en la necessitat d'informar-vos dels esdeveniments de les properes setmanes:


1.- Us recordem (com en carta lliurada) que esteu convocats a les reunions amb els tutors i l'equip directiu que tindran lloc al centre el proper dimarts 21 a partir de les 18 hores segons el programa informat en una circular i que resumim aquí:
  • 18.00 h (menjador):           1r ESO.
  • 18.15 h (aules de grup):    4t ESO i Batxillerat.
  • 18.30 h (menjador):           2n i 3r ESO.

2.- Els delegats de 3r i 4t ESO i també els de 1r i 2n de batxillerat han enviat escrit a direcció informant que tots els alumnes d'aquests cursos faran vaga el proper dimecres 22 d'octubre   contra  les reformes educatives i les retallades econòmiques a l'ensenyament.
Poden fer vaga tots els alumnes del centre excepte els de 1r i 2n ESO.  Els pares o tutors legals hauran de justificarl’absència de TOTS els alumnes que faltin. L’alumnat de 3r ESO a 2n Batxillerat que decideixi venir al centre i més tard vulgui marxar per anar a una manifestacióa Lleida o per qualsevol altre motiu ja sap que ha de lliurar degudament emplenat el “comunicat per absentar-se del centre”. Sense aquest justificant signat, com és norma a l’institut,  no es pot marxar del centre. 
El professorat estarà al centre i el servei de transport funcionarà amb normalitat.
Als cursos autoritzats no s'avançarà matèria ni es faran proves aquest dia.
Insistim en que l'alumnat de 1r i 2n d'ESO no està autoritzat a fer vaga.


3.- La darrera setmana d'0ctubre tindrà lloc al centre el simulacre d'avacuació que repetim cada any com a instrument de preparació de la comunitat per a fer front  a una possible situació d'emergència.


4.- El proper 31 d'octubre celebrarem la castanyada i una cursa solidària per a recaptar fons per la ONG "Save de Children". Hi haurà classe normal les tres primeres hores de la jornada. Evidentment, l'assistència al centre és obligatòria. S'ha lliurat carta explicativa.


5.- Recordem que el proper dilluns dia 3 de novembre el centre estarà tancat per ser festa de lliure disposició