dimecres, 11 de novembre de 2015

CASTANYADA 2015
El passat divendres 30 d’octubre els alumnes de 4t d’ESO vam organitzar la Castanyada 2015 de l’INS Seròs. Tots vam col·laborar en alguna cosa per tal que tot sortís correctament, uns venien els tiquets, altres compraven la beguda, altres el menjar, altres feien els entrepans...

La Castanyada la vam celebrar al camp de futbol de Seròs. Els de 4t hi vam anar primer per preparar-ho tot i més tard, quan tothom va arribar, vam repartir els entrepans, la beguda i les castanyes. Quan ja estàvem tips, tots els alumnes i els professors vam solidaritzar-nos col·laborant amb la fundació ‘’Save the children’’. Consistia a donar voltes al camp de futbol i per cada volta que es feia, es donava una quantitat determinada de diners. Ja és el segon any que es fa aquesta activitat a l’institut i creiem que és molt interessant poder ajudar a nens amb desnutrició.


Ens ho vam passar molt bé i creiem que als de 4t ens va servir per fer més grup tots junts, ajudant-nos els uns als altres. La Castanyada sempre és un dia diferent i molt divertit.

Estel Espasa i Jesús Lázaro 4t